Apple heeft misschien pas zijn iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uitgebracht, maar dat stopt niemand van hun aandacht richten op iPhones uit 2020.

Volgens een Ming-Chi Kuo-onderzoeksnota verkregen door MacRumors kunnen we nu volgend jaar een geheel nieuwe framestructuur verwachten.

In de opmerking zegt Kuo dat het ontwerp van de vlaggenschip iPhone in 2020 “aanzienlijk” zal veranderen. Hij zegt verder dat een nieuw metalen frame zal worden gebruikt, met “een veel complexer segmentatieontwerp, nieuwe geul- en spuitgietprocedures en saffier of glazen dekmontage om de geul spuitgietstructuur te beschermen. ” In feite lijkt dat ontwerp waarschijnlijk veel meer op de iPhone 4’s dan alles wat vandaag wordt verzonden.

We voorspellen dat het nieuwe 2H20 iPhone -ontwerp aanzienlijk zal veranderen … het metalen frame en de voor- en achterste 2/2.5D -glas worden nog steeds gebruikt, maar het metalen frame -oppervlak zal worden gewijzigd in een soortgelijk ontwerp als de iPhone 4, ter vervanging van het huidige oppervlak ontwerp.

Als dat zou gebeuren, zouden we inderdaad erg tevreden zijn. Het zou ook impliceren dat Apple het ontwerp van zijn producten standaardiseert, waarbij de iPhone de lead van de iPad Pro volgt. Het slechte nieuws is echter dat Kuo gelooft dat de productiemethoden die door het nieuwe ontwerp vereist zijn, de kosten aanzienlijk zullen stijgen. Het gebruikte frame en het gebruik van het glas zullen volgens het rapport alles tot een kostenstijging van 50% zien.

We zijn nog steeds in de zeer vroege dagen van iPhone 12 -geruchten, maar we verwachten dat ze na Kerstmis beginnen te stijgen. Kunnen we voor nu gewoon genieten van de telefoons die we minder dan een week bezitten?

Misschien wil je ook kijken:

Downgrade iOS 13.1 finale tot 12.4.1 / 13.0, hier is hoe

Beste iPhone 11, 11 Pro Max Case met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

iPhone 11/11 Pro Max -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de beste

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Hoe u iOS 13 -problemen, crasht -apps -problemen en andere bugs oplossen

Installeer WhatsApp Web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13.1

Jailbreak iOS 13/13.1 Statusupdate [continu bijgewerkt met de nieuwste info]

iOS 13.1 Jailbreak Update: veiligheids- en beveiligingscontentfixes en patches uitgebreid door Apple

Download: iPados 13.1 Eind IPSW -link, OTA -update voor iPad Pro, iPad Air, iPad Small en nog veel meer vrijgegeven

Download iOS 13.1 IPSW -links & installeer op iPhone 11, Pro, XS, Max, XR, X, 8, 7, Plus, 6s, SE, iPod [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *