zijn getipt, we zijn bijna in september, wat betekent dat we ook een stap beter zijn als we verwachten dat Apple niet één, niet twee onthult, maar drie nieuwe iPhones . Er kan zelfs een nieuwe iPad zijn naast MAC -updates om van te genieten, maar we begrijpen nog niet officieel wanneer het evenement zal plaatsvinden. Volgens het Franse radiostation Europa 1 hebben we echter misschien een veel beter concept dan gisteren.

Onder verwijzing naar naamloze bronnen, verklaart het radiostation dat het iPhone -evenement van Apple 2018 op 12 september de locatie zal nemen, een datum die eerder is aangevoerd.

De locatie, misschien niet verwonderlijk, wordt de Steve Tasks -bioscoop in Apple Park met de keynote die begint bij de vertrouwde 10: Time. Dit zou allemaal volledig aansluiten bij eerdere geruchten, naast aankondigingen uit het verleden.

De datum van 12 september is zo logisch als we zeiden, is een datum die de afgelopen weken was genoemd. De iPhone -evenementen van Apple hebben zich tussen 7 september en 12 september van historisch gezien, en als we om voor de hand liggende redenen op 11 september regeren, is de 12e nog logischer. De datum betekent ook dat Apple een paar dagen later, waarschijnlijk 14e, de iPhone kan openen, met de iPhone een week later te koop.

Tijdens het evenement, wanneer het gebeurt, zien we Apple drie nieuwe iPhones onthullen, waaronder een geheel nieuwe iPhone X Plus, die op een grote 6,5-inch binnenkomt. Een nieuwe Apple Watch is op dit moment bijna een zekerheid, hoewel nieuwe iPads, een nieuwe MacBook Air en misschien zelfs een nieuwe Mac Mini ook potentiële debutanten zijn tijdens het septemberevenement.

De Mac Mini in specifiek is misschien een fascinerende, vooral nadenken over de laatste keer dat het een update kreeg, WOZ en taken werkten nog steeds vanuit die garage in San Francisco.

(Bron: Europa 1)

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 12 Beta 10 ipsw, openbare bèta 8 OTA -update

Jailbreak iOS 11.4.1 / 11.3.1: iOS 12 Beta 9 sep is compatibel met ondersteunde firmware van Electra Jailbreak

Download: Android 9 Pie Factory Images, OTA voor Pixel, noodzakelijke telefoon vrijgegeven

Download iOS 11.4.1 laatste IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad

Download iOS 12 Beta 10 configuratieprofielgegevens zonder designeraccount

Download iOS 12 Beta 10 IPSW -links & ingesteld op iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *