lekken beschikbaar in alle vormen evenals maten, evenals prominente benchmarking -app Geekbench is begrepen als de bron van dergelijke lekken in het verleden, met name wanneer in het verleden, met name wanneer Het heeft betrekking op iPhones.

Nu lijkt het erop dat dit de situatie kan zijn wanneer veel meer met de iPhones van 2018 die mogelijk door de software worden verleend.

Aanvankelijk gerapporteerd door Consomac, lijkt het erop dat ten minste een van de iPhones 2018 kleine snelheidsverbeteringen kan zien ten opzichte van de huidige iPhone X. De zorggadget wordt gegeven als een “iPhone 11,2” met een D321AP -moederbord. Volgens het rapport is het mogelijk dat dit de iPhone 9 of iPhone 11 is, afhankelijk van welke naamgeving nomenclatuur u kiest.

De Geekbench -score die ons mogelijk onze allereerste look van de nieuwe iPhone heeft gegeven, komt van vorige week en toont een ARM -processor die vergelijkbaar is met de A11 Bionic Chip die in het hart van elke iPhone 2017 klopt. Waar dingen echter in het RAM zijn, met de onlangs gecontroleerde gadget met 4 GB RAM, terwijl de huidige iPhones top op 3 GB. Zowel de L1 -richtingcache als gegevenscaches zien beide ook boosts van 32KB tot 128KB.

Dus hoe scoorde de nieuwe gadgets precies? Wat de resultaten van enkele kern betreft, waren de verbeteringen marginaal, met slechts 10% snelheidsverbeteringen ten opzichte van de iPhone X. Dingen waren nog minder uitstekend met de multi-core test, die een verbetering van slechts 5% zag. Het is echter cruciaal om te onthouden dat dit een niet -vrijgegeven product is en het is mogelijk dat zowel de hardware als ongetwijfeld Geekbench zelf nog niet zijn geoptimaliseerd voor testen.

Wat dit allemaal neerkomt, is dat er een snufje zout moet zijn die hier wordt gebruikt. Op voorwaarde dat de iPhone 11,2-identificatie ook mogelijk is dat deze gadget het lagere einde van de iPhone-aankondigingen van 2018 is-idealiter zullen de hogere gadgets het veel beter doen in het testen.

(Via: Consomac [Google Translate])

Misschien wil je ook inspecteren:

Jailbreak iOS 11.3.1 ongebonden met elektramogelijkheid

Jailbreak iOS 11.4 Conditie -update: wat u moet weten

Downloaden: iOS 12 Beta 2 IPSW -links, OTA Update uitgebracht

100+ iOS 12 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Download iOS 12 Beta 2 configuratieprofielgegevens zonder designeraccount

Download iOS 12 Beta 2 IPSW -links & ingesteld op iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Hoe iOS 12 Beta te downgraden naar iOS 11.4 [Tutorial]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *