VOLGEND OP ON Een openbaring ongeveer twee weken geleden dat Apple dit jaar nieuwe imacs zal introduceren, inclusief een Dat is gericht op deskundige gebruikers, digitimes heeft nu informatie gedeeld over wat precies in die machine gaat.

Hoewel digitimes een nogal grillig verleden kunnen beschikken wanneer het betrekking heeft op het goed doen van dergelijke voorspellingen, geloven we dat het dit keer op iets is, op voorwaarde dat Apple de bevestiging van Apple dat een maker in de maak is.

Met de huidige 5K-iMac die tegen het einde van 2015 is geïntroduceerd, is een nieuwe versie extreem nodig, evenals het zogenaamde “Pro” -ontwerp, heeft de toekomst om eerder de machine te zijn, zo niet precies de Mac Pro-vervanging wij had verwacht. Met Apple die een recent opnieuw ontworpen Mac Pro bevestigt, is er echter nog een eis voor tranen.

Volgens de publicatie zal de nieuwe pro-gerichte iMAC serverkwaliteitscomponenten bevatten, waaronder een Intel Xeon E3-1285-processor, naast ECC RAM dat in staat is tot 64 GB. ECC RAM beschermt tegen gegevenscorruptie en is historisch gebruikt als een hoeksteen van de stabiliteit die servers nodig hebben en objectieve cruciale machines.

Andere belangrijke lijnen omvatten de opname van NVME SSD -opslag tot 2 tbc in grootte en een “discrete grafische kaart”. Huidige iMacs profiteren in dat opzicht van mobiele GPU’s, dus gamers en individuen van grafische intensieve apps zullen verheugd zijn te begrijpen dat er veel krachtigere grafische chips aan de horizon staan. Het blijft echter onzeker of we verbeterde mobiele GPU’s of een echte desktopversie bekijken.

Het rapport suggereert ook dat de productie van de nieuwe machines is gecontracteerd tot Quanta. De PRO-versie van de iMac zal naar verwachting tegen het einde van dit jaar introduceren, met de bijgewerkte bijgewerkte echter rond augustus tijdstip. Dit alles is van het programma ruim voor op de verwachte 2018 introductie van de All New Mac Pro.

(Bron: Digitimes)

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 10.3.2 Beta 3: Zijn er een soort wijzigingen of nieuwe functies?

iPhone 8 om gepolijst roestvrijstalen frame te zijn ingeklemd tussen glas, volledig scherm

Jailbreak iOS 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 voor iPhone en iPad [nieuwste conditie -update]

U kunt nu Beta 3 van iOS 10.3.2, MacOS 10.12.5, WatchOS 3.2.2, TVOS 10.2.1 downloaden

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *