Apple’s nieuwe MacBook Pro heeft al bewezen een polariserend stuk hardware te zijn dat snel is gelukt om de mening van de consument en de analisten te splitsen. Natuurlijk, zoals altijd het geval is bij hardware, komt het meestal neer op persoonlijke mening en of dat apparaat de financiële uitgave waard is, en als de functieset voldoet aan de vereisten van een bepaalde gebruiker.

De individuele mening zal steevast op die punten verschillen, maar wat echt niet kan worden betoogd, is hoe capabel de nieuwe MacBook Pro is wanneer het betrekking heeft op meerdere externe display -ondersteuning.

Het display ingebed in de nieuwe 15-inch MacBook Pro van Apple is verbluffend genoeg-het biedt tenslotte twee keer de helderheid in vergelijking met eerdere modellen bij 500 nits-maar als u werkt in een omgeving die vereist dat een extern display wordt aangesloten, of gewoon Wilt u uw thuis computing-ervaring verbeteren door een nieuw display toe te voegen, dan zult u graag de exacte ondersteuning weten die Apple heeft ingebouwd binnen de 15-inch en 13-inch MacBook Pro.

De 15-inch MacBook Pro verpakt vier Thunderbolt 3-poorten en u kunt alle vier gebruiken om maximaal vier externe 4K-schermen te koppelen. Ja, dat klopt, om de visuele ervaring van de nieuwe MacBook Pro te verbeteren, kunt u eigenlijk vier individuele spectaculaire 4K -displays tegelijkertijd verbinden.

Natuurlijk denk je misschien dat je denkt dat je veel meer een 5K -soort persoon bent, en dat je jezelf niet zou laten zakken tot gezien worden met een gloednieuwe MacBook Pro compleet met een spectaculaire touchbar en die ervaring met 4K versiert met 4K Uitschakels. Als dat uw positie samenvat, heeft Apple ook rekening gehouden met uw behoeften met native ondersteuning om twee spectaculaire 5K -displays te verbinden met de 2016 MacBook Pro tegelijkertijd en dat ook met een revitaliserensnelheid van een soepele 60Hz.

Al die connectiviteit wordt mogelijk gemaakt door de bandbreedtemogelijkheden van de ingebedde Thunderbolt 3 -poorten, waaronder ondersteuning voor DisplayPort. Deze gekke mogelijkheid om vier 4K-displays of twee 5K-displays tegelijk aan te sturen, kan ook worden herleid tot de discrete AMD Radeon GPU binnen alle 15-inch MacBook Pro-varianten.

(15-inch MacBook Pro Display-ondersteuning)

Hoe zit het met de 13-inch MacBook Pro? De kleinere iteratie van de MacBook Pro heeft natuurlijk zijn beperkingen omdat het een Intel Iris grafische chip inpakt. U krijgt nog steeds vier Thunderbolt 3 -poorten, maar u kunt ze gebruiken om twee 4K -displays of een enkel 5K -display tegelijk aan te sluiten. Natuurlijk, net als zijn 15-inch tegenhanger, krijg je een soepele revitaliseren van 60Hz revitaliseren.

(13-inch MacBook Pro Display-ondersteuning)

Apple heeft ook nauw samengewerkt met LG om 4K- en 5K -displays te produceren die later dit jaar onafhankelijk van de nieuwe MacBook Pro kunnen worden gekocht. Het is een vrij aanzienlijke financiële uitgave om al die technologie in je leven te hebben, maar voor degenen die er dagelijks mee zouden communiceren voor werk, dan is het zeker de investering waard.

Misschien wil je ook kijken:

2016 MacBook Pro vs Surface Book 2 i7 [Specs Vergelijking]

2016 MacBook Pro: 13-inch versus 15, Touch Bar / ID vs zonder model [specificaties vergelijking]

Hoe MacBook Pro Touch Bar -functie werkt en wat u ermee kunt afmaken

2016 MacBook Pro vs 2015 MacBook Pro vs MacBook Air Buyers Guide

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *