Het is blootgesteld met testen dat de nieuwe 2015 MacBook Air in staat is om 4K -schermuitgang op 60Hz te ondersteunen. Ga verder op de sprong om alles te bekijken over hoe de nieuwe MacBook Air vrij veel in tegenspraak is met de specificaties die op de eigen website van Apple zijn verstrekt.

Het is ideaal daar op Apple’s productspecificatiepagina dat de nieuwe MacBook Air 2015 in staat is om een ​​externe 2K -display te ondersteunen, maar volgens tests die zijn uitgevoerd door ARS Technica, dat mogelijk niet het geval is, en de gadget kan 4K pixels pushen . Interessant is dat de MacBook Air van vorig jaar de 2K -resolutie ondersteunen, maar in het beste geval was het resultaat een wazige één met een enkele DisplayPort 1.2 -kabel.

Deze keer werd exact dezelfde test uitgevoerd met behulp van exact dezelfde DisplayPort 1.2 -kabel, waarbij de nieuwe MacBook Air is gekoppeld aan een 4K -display, en ook zo goed, de maker ondersteunt de Ultra HD -resolutie op 60Hz. Blijkbaar ondersteunen de nieuwe Broadwell-U-processors van Intel met hun geïntegreerde GPU’s een resolutie van 3840 x 2160 bij 60Hz boven DisplayPort 1.2, volgens de eigen documentatie van Intel. Dit, in combinatie met de waarheid dat de nieuwe MacBook Air Notebooks Thunderbolt 2 functioneert, waardoor ondersteuning voor DisplayPort 1.2 duidelijk mogelijk is, waardoor het gebruik van 4K -externe schermen mogelijk is.

Men kan alleen maar speculeren waarom Apple deze nieuwe update niet publiceerde aan de externe schermondersteuning van de MacBook Air, maar er wordt aangenomen dat de opzettelijke houding van Apple is gebaseerd op de zorgen van prestatieproblemen bij het betreden van de volledige schermmodus of objectieve controle.

“Dus daar heb je het: de nieuwe MacBook Air ondersteunt absoluut 4K -schermen op 60Hz in SST -modus, en het ondersteunt ze echt relatief goed als je geen schaalfuncties van OS X gebruikt. We hebben Apple op de hoogte gebracht van het probleem, evenals idealiter zullen de specificaties pagina’s dienovereenkomstig worden bijgewerkt. ”

Als je in het eigendom bent van een nieuwe MacBook Air 2015, dan is dit nieuws muziek in je oren. Vergeet echter niet dat we de dunne notebookpakketten van de spiermassa -power Apple echt niet zouden voorstellen om het buiten de grenzen te duwen van wat het kan doen. Apple wordt tenslotte om een ​​reden gesloten met betrekking tot de omstandigheid.

(Bron: Arstechnica)

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *