Een van de geweldige dingen over substantiële conferenties en beurzen zoals Mobile World Congress (MWC), en de Consumer Electronics Show (CES) is dat de gebeurtenissen meestal bestaan Van een aanzienlijk gemengde tas, wat aangeeft dat afgevaardigden en aanwezigen zelden met elke geweldige nauwkeurigheid kunnen voorspellen welke producten en hardware tijdens het evenement daadwerkelijk zullen worden getoond.

We kunnen echter doorgaans enkele goed opgeleide veronderstellingen maken, zoals aannemen dat de Galaxy S8 -smartphone van dit jaar te zien zou zijn op de MWC van volgende maand in Barcelona, ​​op basis van eerdere modellen die tijdens het evenement zijn weergegeven. Samsung’s hoofd van Mobile, Koh Dong-Jin, heeft die verwachting echter weerlegd door te regelen dat de tijden veranderen, en dat de Galaxy S8 geen deel zal uitmaken van de MWC-ervaring.

Zoals je zou verwachten, was de leidinggevende van Samsung niet bepaald met aanvullende informatie over het volgende vlaggenschip van het bedrijf, of waarom de beslissing werd genomen om de hardware niet te bevatten tijdens het Mobile World Congress van volgende maand. We zijn ons echter allemaal bewust van de meerdere productieproblemen die de noodlottige Galaxy Note 7-hardware overkwamen, wat uiteindelijk leidde tot de wereldwijde terugroepactie van het apparaat, en het zou volledig begrijpelijk zijn als Samsung een beetje extra tijd aan het product zou doorbrengen om het product te krijgen om het product te krijgen om het product te krijgen om het product te krijgen om te krijgen Het is goed, in plaats van het eruit te krijgen.

Als onderdeel van het Galaxy Note 7-onderzoek heeft het bedrijf nu een diepgaande proces van een “8-punts batterijveiligheid” -proces voor alle batterijen die in toekomstige Samsung-producten worden geïntegreerd. Alle toekomstige Samsung -smartphones zullen ook worden gecreëerd met de achteraf gezien dat leerlessen de harde manier met zich meebrengen. Apparaten zoals de Galaxy S8 zullen een ontwerpbenadering bevatten die extra ruimte rond de geïntegreerde batterij introduceert, evenals een speciaal gebouwde beschermende beugel.

Wanneer u die ontwerpwijzigingen in overweging neemt, evenals het feit dat het bedrijf publiekelijk geconfronteerd wordt met critici, heeft nauw samengewerkt met onderzoeksbedrijven van derden om de Galaxy Note 7-kwesties te benadrukken en te identificeren, en ook een gids met acht stappen produceerde, u Krijg echt een overtuiging dat het Zuid -Koreaanse bedrijf dit zeer serieus heeft genomen.

(Afbeelding: Galaxy S8 gelekte foto)

Zelfs met dat alles in gedachten, is het nog steeds een teleurstelling om te horen dat we de S8 volgende maand niet in een officiële hoedanigheid zullen zien. Dit aankomende vlaggenschip is een van Samsung’s veel verwachte stuk hardware, geruchten om te verzenden met een ringvrij ontwerp, het verwijderen van de hoofdtelefoonaansluiting en een speciale hardwareknop voor de AI-assistent van Samsung. Misschien moeten we echter tot april wachten om het te zien.

(Bron: Reuters)

Misschien wil je ook kijken:

Nieuwe iOS 10 Jailbreak Tweak -releases: Antitracker, Ice 9, Tutticeys, meer

Jailbreak iOS 10.2 / 10.2.1 voor iPhone en iPad [laatste statusupdate]

Jailbreak iOS 10 / 10.1.1 op iPhone 7, plus, 6s, iPad Pro met Yalu [bijgewerkt]

Pokemon Go ++ 1.23.1 / 0.53.1 Hack uitgebracht, download het vanaf hier

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *