functioneren, net toen het leek alsof alles vredig ging op het Mac-front, is er een nieuw rapport opgedoken, wat suggereert dat Apple nog steeds aan is Volg deze maand met plannen om nieuwe MacBook Pro -machines te introduceren.

Er is onlangs veel gepraat over Apple en de verscheidenheid aan MacBooks van het bedrijf. Van het bedrijf wordt vaak verwacht dat het een MAC -bijbehorende verklaring aflegt in plaats van later, welke van het programma die personen zou sussen die hebben gewacht om nieuwe Apple -hardware te kopen.

Het allereerste dat hier moet wijzen, is dat hoewel we altijd hebben verwacht dat een nieuwe MacBook Pro-variëteit deze maand wordt onthuld, dit nieuwe rapport beschikbaar is in een publicatie die een enigszins hit-and-miss-record heeft wanneer het heeft betrekking op het voorspellen van Apple -releases. Dit meest actuele MAC-gerelateerde rapport citeert dat altijd ‘betrouwbare Chinese’ leveranciers heeft aangeboden, dit keer suggereert dat Apple deze maand niet alleen met een nieuwe MacBook Pro Variety-statement gaat, maar dat de hardware ook in het Handen en voorraden van retailers te koop.

Vanuit een functieperspectief blijft het rapport een hardwareconfiguratie pushen waar we al op de hoogte zijn van eerdere rapporten. Connectiviteitsondersteuning voor UBS Type-C evenals Thunderbolt 3 wordt verwacht, waarbij Apple geloofde dat hij de beslissing neemt om een ​​nieuwe wereld te bekijken door ondersteuning voor Magsafe en Thunderbolt 2 te laten vallen, naast het verliezen van die standaard USB poorten.

Het lijkt misschien een sterke stap die erover nadenkt over hoe veel accessoires op locatie zijn door middel van USB, maar zoals we hebben gezien bij de iPhone 7 en de verwijdering van de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, lijkt Apple te voorspoedig zijn Zaken om die enorme beslissingen te nemen sinds ‘moed’.

Daarnaast wordt ook van Apple’s 2016 MacBook Pro verwacht dat hij een OLED -touch -balk zal functioneren, terwijl hij ook een Touch ID -sensor in de aan / uit -knop integreert voor biometrische beveiliging.

Het exact hetzelfde rapport probeert ook zich te verdiepen in de toekomstige toekomst van het MacBook Air Design door te suggereren dat het op Cupertino gebaseerde bedrijf het 11-inch luchtmodel zal stopzetten, maar het grotere 13-inch ontwerp actief houdt. De nieuwe focus op de 13-inch MacBook Air lijkt te worden aangedreven door het bestaan ​​van het nieuwe 12-inch MacBook-assortiment, waardoor Apple het 11-inch luchtmodel heeft gedumpt, en die MacBook in staat stelt de regeringen over te nemen.

Het is momenteel onbekend precies wanneer Apple deze aankondiging zal doen, maar het is op zijn minst geruststellend om nog een bron te horen suggereren dat we nog steeds op schema zijn voor een aankondiging van oktober.

(Bron: Macotakara [Google Translate], Topfoto via: MacBook Pro 2016 Idee door Martin Hajek)

Misschien wil je ook inspecteren:

Jailbreak iOS 10 / 10.1 / 10.0.2 / 10.0.3 voor iPhone, iPad, iPod touch [nieuwste voorwaarde -update]

Download iOS 10, 10.1, 10.0.2, 10.0.3 Links & ingesteld op iPhone 7, 6s, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *