Drie te krijgen, is de nieuwe twee voor zover CAM-systemen in mobiele gadgets gaan. Een nieuw rapport van de Japanse site Macotakara suggereert dat Apple’s iPad Pro 2019 zou kunnen verzenden met een Triple-Lens CAM-systeem, waarbij de motivatie wordt gebruikt voor de iPhone 11 van het bedrijf, dat later dit jaar wordt verzonden.

De internetpublicatie citeert bronnen rechtstreeks in China, en verklaart dat de volgende generatie iPad van Apple de ‘mogelijkheid’ heeft om met een ‘drievoudige lens’ op de markt te worden vrijgegeven.

In dit geval associeert de Triple-Lens aanbeveling met de CAM gemonteerd aan de achterkant van de nieuwe iPad Pro. Het is een geheel, maar genageld op de zekerheid dat de volgende iPhone van Apple-genaamd iPhone 11-de markt zal doordringen met een vernieuwde Cam-ervaring met drievoudige lenzen, wat aangeeft dat het nauwelijks ongebruikelijk is dat exact hetzelfde vermoeden wordt gestoken in de richting van de richting van de richting van de richting van de richting van Apple’s volgende pro iPad.

Als het vermoeden nauwkeurig blijkt te zijn, is het representatief voor een uitstekende sprong in cameraspecificatie voor iPad. Het huidige ontwerp dat wereldwijd wordt verzonden, heeft een 12-megapixelcamera met een enkele lens aan de achterkant. De hardware is eveneens beperkt in termen van de functies die worden onderworpen door middel van de CAM -app, wat aangeeft dat mobiele fotografie op iPad Pro lang niet in de buurt is van pariteit met iPhone.

Het maken van die sprong van een ideaal met één lens naar een drievoudige lens-ervaring zou absoluut een sterke stap zijn van Apple, evenals een die zeker extra functies zou onderwerpen aan iPad Pro, zoals het fotograferen van portretmodus, die sensationele diepte-effect creëert Foto’s.

Het is absoluut niet onmogelijk om iPad Pro -verzending voor te stellen met dit type CAM -ervaring, maar de bronnen zijn al dan niet nauwkeurig en Apple zal dit doen voor een gepassioneerd debat. De iPad Pro-gebruikersbasis heeft niet geschrapt om een ​​verbeterde CAM-ervaring. Tenminste niet publiekelijk. Evenals laten we niet niet onthouden dat zowel de iPhone als iPad volledig verschillende gebruiksgevallen vertegenwoordigen, wat aangeeft dat de iPhone een van de meest gebruikte camera’s ter wereld is, terwijl de iPad dat niet is.

Zou Apple dit soort ervaring echt insluiten in een product dat lastig is voor fotografiedoeleinden? Alleen de tijd zal echter vertellen dat we de voorzichtigheid met betrekking tot deze speculatie zouden vergissen.

(Bron: Macotakara)

Misschien wil je ook inspecteren:

Beste Galaxy Note 10 / 10+ plus Situation List: hier zijn de must-haves voor bescherming

Beste Galaxy Note 10 / 10+ plus schermbeschermer? Hier zijn onze keuzes [lijst]

iOS 13 Beta 6 Profielgegevens Download zonder Designer -account op uw iPhone of iPad

Download iOS 13 Beta 6 IPSW -links en OTA -profielupdate

Jailbreak iOS 12.2 met behulp van UNC0ver 3.3.0 IPA

Installeer WhatsApp Web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13

100+ iOS 13 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Hoe iOS 13 / iPados 13 Beta te downgraden naar iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Download iOS 13 Beta 1 IPSW -links & ingesteld op iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *